Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2016 18:55 - Трансформират Евросъюза в Евроолигопол
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Анализ на “Булг-стратфор”

 

ХА-ХА-ХА...

 

Трансформират Евросъюза в Евроолигопол

 

Приятели, сега разбрахте ли най-после, че  в Европа живеят два вида хора...?
- Чисти арийци, свръх-човеци (господари, западняци)... и малоценна европейска биологична маса... (принудена с “договори” да разчита на социални европомощи...)...!

 

След Брекзита евробюрократите (лакеи на евро-олигархията), изпаднаха в Амок… и са готови да убиват, дори да се самоубият, като въвлекат в самоубийството си колкото се може повече европейски граждани и държави… Вместо да чуят волята на народите си, за защита на националните държави и зачитане на волята им - да се отиде към европейска интеграция а,ла генерал Дьо Гол, т.е. Европа на отечествата, те започват точно обратната политика, на терор и създаване на единно Олигополно управление…! За “западняците” все така ще има всякакви екстри и изключения…!!!

Възражда се "Великата Франкска Империя"...! Който не вярва да чете собственият ИМ документ...:
- "...и ще поканим редовите европейци да участват в това начинание..."

 

Болезнената истина...:
- "Малоценната европейска биологична маса" ( каквато е и саморазрушилата икономиката си България...), НИКОЙ НЕ Я ПИТА ЗА НИЩО...!!! “Биологичната евромаса” ще бъде включена в самоубийствена органицация (НАТО-2 с флот на “Желаещите самоубийци”), в което основна роля трябва да играе Полша, а тя включва и нашия затънтен край, плюс Украйна и Грузия, чието основно предназначение ще бъде “санитарен кордон” срещу Русия, ще осигури пушечно месо в умишлено предизвикан вонен конфликт срещу Русия, било в Украйна, Черно море или където и да било…, и най-важното, територията на “Новата Франкска Империя” и “Англо-Америка”, да не е засегната…
(мокри американски сънища…)

 

България трябва да избира...:
- Или приема да е "стадо от евро-орки"...
- Или се хвърля на гладните "сиви ислямски вълци и чакали" идващи от югоизток...

 

(Справка - Олигопол (от гръцки: λίγος — малочислен и πωλέω — продавам, търгувам) е пазарна структура, при която производството и продажбите във всеки някой сегмент на пазара се контролират от малко на брой неконкуриращи се фирми. В него договарящите се страни определят общо ниво на производството, което би осигурявало добра печалба на всички. Определя се и квота на всеки от участниците в общото производство, както и възможните пазари за реализация. Конкуренция не се допуска и се ликвидира с ВСИЧКИ достъпни на олигополията средства)
.

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517533
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930