Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 11:45 - Е.С. реши - Смяната на имена не е престъпление...!
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 910 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Анализ на “Булг-стратфор”

 

Приятели,

 

Казуса “Смяна на имена – Възродителен процес” е решен от Европейския съд по правата на човека…

 

Професор Борисов, наскоро “сцепи” мозъците на “тъмните балкански субекти” с “великото” откритие, че възродителния процес бил Престъпление…

 

Обаче…

- Европейския съд по правата на човека окончателно е отказал на русначе, родено в Латвия, да носи даденото от родителите му име Мирон и то ЗАКОННО Е СМЕНЕНО, защото…  “…В Латвия изписването на нелатишки имена може да бъде правено само по латишките езикови правила…”

15.03.2016г.

 

- Ха сега уважаеми професор Борисов бихте ли ни информирали от нивото на професорската си титла…:

1.  Какво точно престъпление е възродителния процес…?

2.  Коя международна Конвенция или Договор (Чл. ?  ал.?  и т. ? ) сме нарушили със смяната на имената с български звучащи…?

(както в САЩ ги сменят с “американски” звучащи… в Латвия с латишки и това е обявено за законно от Европейския съд по правата на човека…)

3. Всички деца на изселници в Турция, задължително получават по турската конституция турско гражданство, което според Българската конституция е НЕПРЕОДОЛИМА ПРЕЧКА да получат българско гражданство…

(Чл. 25. (1) Български гражданин е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин или който е роден на територията на Република България, ако не придобива друго гражданство по произход.)

4. Отоманския(нем.)/Османския(англ.) Халифат е съществувал до 1922 година, когато полк. Кемал Мустафа с помоща на Червената Армия командвана от Тухачевски гони гърци, англичани и французи, нападнали остатъците от Османския Халифат от континентална мала Азия и с помоща на Ленин създава държава, която от благодарност по името на туркестанския франт командван от Тухачевски нарича "турска" ...

След Първата световна война на тази територия е трябвало да се създадат пет държави, най-голямата от които е била Кюрдистан...!!!

 

Та Турция е държава от 1922 година, а "турския" език е измислен през 1927 година и с малко мнозинство за писменост е приета латиницата, вместо кирилицата... и как тази създадена през 1922 година държава е "превзела" Цариград..., а най-голямата глупост е да се твърди, че в България мюсулманите са турци…

 

5. И да, не забравяме… Кога Турция ще изплати договорените още през 1923 г., в Ангорския Договор, милиарди на разорените тракийски българи…???

 

- Между другото, “приятели” ГЕРБ и от “хелзингския комитет”, не се навеждайте с гръб на югоизток…, че може и да ви “огрее”…, “там дето слънцето не свети…”…!!!
.

 




Гласувай:
4



1. rustam - Много стегнат
03.06.2016 12:05
и аргументиран текст! Между впрочем основната роля за създаването на съвременна Турция и заграбването на територията на въпросните 4 държави изиграва болшевишка Русия и лично Ленин!
цитирай
2. appen13 - и аргументиран текст! Между впр...
03.06.2016 12:21
rustam написа:
и аргументиран текст! Между впрочем основната роля за създаването на съвременна Турция и заграбването на територията на въпросните 4 държави изиграва болшевишка Русия и лично Ленин!

И как ви наема такива откровено неграмотни и самодоволни НПО-дебили със самочувствие, криминално-олигархичния кръг "Капитал" ?
Всъщност едва ли е толкова трудно в евро-окупационния евро-райхскомисариат "България" да се намерят подобни клоуни с "дипломи" от помощното училище за лица с тежки ментални проблеми и евтина анти-българска НПО-прислуга "Нов български университет".
Да се демонстрира ПУБЛИЧНО ТОТАЛНАТА историческа и политическа НЕГРАМОТНОСТ е прерогатив на НПО-парвенютата, като тебе, драги!
В периода СЛЕД 1918 г. до 1921 г. Съветска Русия е в режим на гражданска война, чуждестранна интервенция и икономическа разруха. Плюс международна изолация от страните-победителки в Първата световна война.
Незначителната помощ от оръжие, което се доставя на Ататюрк от Москва, реално не оказва съществено влияние върху бойните действия в остатъците на Турската империя.
Причините за оцеляването на Турция са в огромните противоречия между Франция и Англия, които имат абсолютно противоположни геополитически визии за региона и бъдещето на Турция и на исляма.
Ловкият политик Ататюрк използва тези противоречия, както и гръцката глупост без разрешение от Париж и Лондон да започне война срещу Ататюрк еднолично финансирана от Базил Захаров, най-големия оръжеен търговец в този период в света. Финала е създаване на светската Република Турция начело с Ататюрк.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 515731
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031