Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 14:44 - За Су-24 и краят на изтребителната ни авиация...
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 1151 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Приятели,

 

По повод свалянето на руския Су-24, прочетох най-идиотския коментар от една бивша щабна “секретарка” - г-л Сабри Сабри…

 

Това “генералско” недоразумение е “Щабен офицер”, а то ще рече “Секретарка на истинските командири” – Най-бездарния офицер (обикновено син на партийни секретари или генералско синче или зет на предишните двама), който тича по цял ден след Командира и “като на барабан малката пръчка” препредава заповедите му на другите…, но не само това… Докладва на Политкомисаря и ДС (ВКР), за всяко действие на Командира…!

(…Двоен професионален предател, но някои още преди 1989г. се подсигуриха, като започнаха да предават България и на тогавашните и враговете…!!!)

 

Та какво твърди този бездарник…:

1. “Разполагането на модерния зенитно-ракетен комплекс С-400 и на ракетния крайцер „Москва” в Сирия е с неясна причина и не е ясно кои цели ще следят те.”

- Ха-ха-ха…

Генерал да не знае за какво служат тези Противникови комплекси е за убиване с камъни…!!! И понеже е пълен бездарник, си признава чии заповеди изпълнява “… разполагането този комплекс не е достатъчно ясно и буди недоумение ОСОБЕНО у САЩ…” (но комент…!) 

 

2. “…не е изключено ако турски изтребител навлезе несъгласувано с коалицията (руската) в сирийското въздушно пространство, да бъде свален като акт на възмездие…”

- Ха-ха-ха…

- Г-л Сабри Сабри, единствените въоръжени сили, които действат законно в Сирия, са тези на поканените от Законното и правителство, за да защитят, държавния и суверенитет…, каквито са руските ВВС! Нали според теб - всеки нарушител на въздушен суверенитет на турските ти Спонсори, трябва да се “сваля”… Щом Турция има право на това, същите права имат и Сирия и помагащите и държави…, дори парченцата да са паднали в Турция… Нали турските ВВС, които поемат охраната ни от днес (Деня на подписването на Ньойския договор, забраняващ ни да имаме авиация) и в който ден “приземихме”, май,  завинаги изтребителната си авиация, ще изпълняват същите задачи при нарушаване на въздушният ни суверенитет…!!!

 

3. “…Той посочи, че турците не може да са знаели със сигурност чий е бил бомбардировача…”

- Ха-ха-ха…

- Ето това е върха на скудоумието на тази щабна “секретарка”. Излиза, че турските господари на Г-л Сабри Сабри, първо свалят всичко летящо, а после на земята броят - кое е тяхно и кое е чуждо…!?!?!

ПО ИДИОТСКО ИЗКАЗВАНЕ ОТ ЧОВЕК СЪС СИНИ ПАГОНИ НЕ БЯХ ЧУВАЛ…!!!

А ако това беше американски френски или английски самолет с отказала система за опознаване…??? Значи – Първо стреляме, а после на земята опознаваме… ха.ха.ха…

 

4. “„Очевидно Русия не отдава нужния респект на въздушното пространство на държавите”

- Ха-ха-ха…

Очевидно Г-л Сабри Сабри е напълно неграмотен и не познава международното право…!

- Г-л Сабри Сабри, единстветите въоръжени сили, които законно действат в Сирия, са тези на поканените от Законното и правителство или действащи с мандат но ООН (какъвто никой няма), за да защитят, държавния и суверенитет…, каквито са руските ВВС!

(Обратното може да твърди само съвършен дебил…!!!)

 

Та ще повторя – преди 1989г. по неграмотни от Платените Политкомисари и с Безкрайни комплекси за малоценност, бяха щабните “секретарки”, като Сабри Сабри…

.

 

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. born - Какъв е тоа "солташак" - ...
27.11.2015 15:27
Какъв е тоа "солташак" - български турчин, турски турчин или германски турчин ? Ако е български - нормално е да е такъв тъпунгер.
цитирай
2. raders - Ами тези приказки са за хора, които ...
27.11.2015 17:00
Ами тези приказки са за хора, които хал хабер си нямат и които са огромното болшинство. Те не са за хора, които от малко-малко разбират. Целта е да се залъгват наивниците.
цитирай
3. kvg55 - Демокрацията е политическа сис...
27.11.2015 17:31
Демокрацията е политическа система, при която и най-некадърните могат масово да заемат висши държавни длъжности. Не че при авторитарния режим на Живков не можеха, но не беше масово.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517915
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930