Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 10:42 - “Интереса клати феса…”
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове:
0



 Приятели,

 

Е.С. не се управлява от дебили…

 

1. САЩ започнаха активната войната срещу Е.С. с овладяване икономическата му периферия  (на юг в Африка и на изток в Украйна…)… Сега продължава с преки действия срещу ЕС:

- Посегнаха дори на британският премиер Д.Камерън, заради съпротивата му ЕС да се управлява от Агент за влияние на ЦРУ… (Май, следва Английската кралица…)

- Наскоро наложиха прекомерна “глоба” от 10 милиарда долара на банка БНП Париба, която може да има икономически и финансови последствия върху цялата еврозона…

- “Петата колона” на САЩ в Е.С. и България (лидери в ЕНП…) се опитват да спрат Европейския проект “Южен поток”…

- Вече всички по света разбраха, че без общоевропейска солидарност и политическа изолация на “агентите за американско влияние”…, ЦРУ няма да спре доброволно терористичната Войната на САЩ на украинска земя, за разгром на Е.С…

- С разпадането на Украйна и спиране притока на жизнено важни за Е.С. суровини от Русия, Стратегическото икономическо обкръжение на Е.С. ще завърши…и ще е въпрос на не много време ЕС да стане бедна американска колония…!

- Днес, след като станаха известни Американските директиви за воденето на антихуманна терористична война-геноцид  в Украйна, над Американските господари и Лвовските им роби – превратаджии и палачи на сънародниците си в Домбас, надвисна… МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД В ХАГА и  ВТОРИ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС…!!!

 

2. Ето писаните Заповеди на Американските неофашисти, към  Лвовските фашисти за водене на  антихуманна война-геноцид срещу украинския народ…:

- Да бъдат разстрелвани пленните опълченци, арестуваните украински демократи и съчувстващите им мирни жители 

- Не бива да бъде изключвана употребата на ЗАБРАНЕНИ видове оръжия

- Несъгласните с политиката на Порошенко жители на Донбас да преминават през специални “филтрационни”, като демократите, включително и жените им, да бъдат разстрелвани…

- Войниците, които особено са се отличили в убийствата, трябва да бъдат награждавани с конфискувано имущество на убитите от тях мирни жители

- Донбас да бъде отрязан от света: регионът да бъде затворен за всякакво влизане и излизане на хора и каквито и да било стоки, включително хранителни продукти

 

3. Обама вече назначи газов Гаулайтер на Украйна –  Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън, който чрез „Бурисма Холдингс” ще “стопанисва” магистралните газопроводи и ще разработва шистовия газ под Славянск…

- По американска заповед Лвовските фашисти, превратаджии, “почистват”, дори със ЗАБРАНЕНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО УБИВАНЕ, от… население и индустрия земята над магистралната газова мрежа… и находищата на шистов газ, за да я предадат “чиста” на американците…

 

 - КЛАСИЧЕСКИ ТЕРОР И ГЕНОЦИД…!!!

 

Вдъхновител е Пезидента-фашизоид Обама, извършител е Президента-фашист Порошенко…, а на европейските политици от ЕНП това видимо се харесва…!!!

 

- НО В КОЯ ДЪРЖАВА ФАШИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ…!?!?

 .

4. Дори страните от БРИКС разбраха, че ако ЕС стане Американска колония, следващите жертви на американската агресия ще е именно БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай, ЮАР).

 - За противодействие на световният агресор създадоха собствена “Световна банка” и се обмисля въвеждането на валутата “брикс”, като отпор на най-силното американско оръжие – “долара”.

- След като бъде привлечен и ЕС, новата валута ще се казва “бриксе”…!!!     

 

5. Днес процесите водят към “Конфедерация Украйна”:

- Дори ЦРУ да спре “специалната си операция срещу ЕС” в Украйна, тя ще стане “Парламентарна Конфедерация Украйна”…!

- Ако Геноцида в Украйна, упражняван от частната армия на ЦРУ и лвовските фашисти  продължи, това ще е “казус бели” за Путин…, да помогне на Новорусийската армия в провеждането на  “антитерористичнана операция”, за освобождаване на Украйна от фашистките превратаджии, която ще завърши във фашисткото леговище Лвов.

 

6. За щастие Е.С. се  защити ефективно от агресията на САЩ…:

- След 25 май левите и демократични сили в Европа имат превес над ОНП-американофилите (“Петата колона на САЩ) и ЕС ще се върне към целите си:

- Икономика №1,  в тясно сътрудничество с Русия…!

- Валута №1…,  като Русия ще продава енергиите си само в “евро”

- За налагане на Световен мир - Приемане на новата световна валута “бриксе”…!!!

 

7. САЩ ще “духат супата”…, а Русия, май…, ПАК ЩЕ СПАСИ Европа, от ФАШИЗМА…  Най-лошото е, че цената за СПАСЕНИЕ НА ЕВРОПА от неофашизма ще е… МОРЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКА КРЪВ…!!!

 

Но Светът вече се надига…   https://www.youtube.com/watch?v=kF6wyLIuD5A

.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517315
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930