Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2023 18:39 - Китайците разкриха секретната история на биолабораториите на Пентагона.
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 1127 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Китайците разкриха секретната история на биолабораториите на Пентагона. Как американците се научиха да правят биологични оръжия от японците.

Неугледни за Запада страници от историята на Втората световна война откриха китайски археолози. В североизточен Китай археолозите откриха подземен бункер, използван от японски учени за провеждане на ужасяващи експерименти с хора, чиято жертва станаха повече от 300 000 души.

    image   По-страшен от Хитлер. Император Хирохито искаше да унищожи половин милиард китайци

Полигонът се намираше в Анда, провинция Хейлудзян  използван от  скандалния  „Отряд 731“ под командването на генерал-лейтенант от Японската императорска армия Широ Исии . Отрядът беше официално наречен Службата за противоепидемична защита и водоснабдяване на Квантунската армия.

  • Създаден е от японския император Хирохито близо до Харбин, където японските нашественици построили гигантски комплекс от сгради.
    image  

Тук за нечовешки експерименти бяха докарани военнопленници от различни страни - не само китайски, но и съветски, корейски, монголски, американски. Проведени са дори експерименти върху жени и деца.

Японците провеждат експерименти в продължение на 13 години от 1931 до 1945 г. най-малко 10 хиляди души стават жертви на японски каратели. Отряд 731 беше разделен на няколко секции, всяка от които се занимаваше със строго определени видове експерименти.     image  

Японски учени извършвалш например операции без упойка, за да преценят границите на човешката издръжливост. Проучвали как смъртоносните инфекции влияят на тялото. Военнопленниците са били заразени с бубонна чума, едра шарка, антракс, коремен тиф, холера ...

    image  

Японците са сред първите в света, които създават биологични оръжия: коремен тиф, холера и чума започват да се разпространяват в Китай. Най-малко 300 000 китайци са починали от инфекции. Задачата на японската армия беше пълното унищожаване на китайското население - а вече по това време то беше почти половин милиард души.

Хирохито искаше дори генералният план на Хитлер Ост да избледнее в сравнение с тези ужасни планове.

САЩ прикриваха и използваха японски военни престъпници

Повечето от надземните сгради в Анда са унищожени през 1945 г. Уплашените японци се опитаха да заличат доказателствата за своите зверства. Много членове на отряд 731 са арестувани от съветските войски и изправени пред съда на Хабаровския процес през декември 1949 г. Всички членове на Квантунската армия бяха признати за виновни.

  • Поразително различно е как СССР и САЩ реагираха на японските зверства. Членовете на отряд 731, които бяха заловени от американците, получиха имунитет срещу съдебно преследване от окупационните власти. В замяна на резултатите от опитите.
  • Дори ръководителят на отряда Широ Иши получи американски имунитет . След войната му е позволено да продължи медицински изследвания в Япония и умира от естествена смърт през 1959 г. на 67-годишна възраст. Няколко други японски военнопрестъпници също продължиха успешна кариера под контрола на САЩ.

Освен това японците са засекретили сътрудничеството със САЩ. Само през 2018 г. Япония разкри имената на 3607 членове на „Отряд 731“ в отговор на искане от Кацуо Нишияма , професор в Медицинския университет Шига.

Такава секретност е разбираема. Американците използваха резултатите на Иши, за да разработят свои собствени биологични оръжия. САЩ стартираха програмата още през 1943 г., използвайки биологични оръжия в Корейската война, а също и по време на нахлуването в Куба. Сега биолабораториите на Пентагона са разпръснати по целия свят.

Китайските военни историци, разбира се, работят в продължение на много години, за да разкрият военните престъпления на Япония и Съединените щати пред света. Едно от историческите изследвания е публикувано в списанието Northern Cultural Relics.

Изследователи от Института за културни реликви и археология на провинция Хейлундзян откриха и проучиха подземието на Анда. Същите тези, които отстъпващите японци нямаха време да взривят. Само един бункер в Анда е огромен. U-образната конструкция е дълга около 33 метра и широка над 20 метра.

Вътре има няколко тунела и големи камери. Именно в тези клетки са докарвани хора от лабораторията, на които са инжектирани смъртоносни вируси, бактерии или химически отрови. След това над военнопленниците правеха наблюдения учени, записвайки всичко в дневниците си. Тези журнали също станаха доказателство за обвинението на процеса в Хабаровск. Музеят на японските военни престъпления - това са вече  повече от 100 хиляди неопровержими факти

Находките на китайските археолози ще попълнят експозицията на Музея за доказателства за военни престъпления „Отряд 731“, който действа в китайската провинция Хейлундзян. Сега музеят разполага с повече от 100 000 исторически материала, включително 6 000 военни артефакта, 23 000 страници с файлове и 810 минути видеозаписи.

Музеят с площ от 10 000 квадратни метра е разделен на шест изложбени зали. Нови експонати се получават благодарение на археологически разкопки в Китай, помощта на частни колекционери, архивни открития.

Наскоро в музея за първи път бяха изложени подробни досиета на всички членове на 731 отряд.

  • „Открихме цялата информация, включително имената, мястото на произход, професията и ранга на всичките му 3497 членове на отряда“, казва уредникът на музея Джин Ченгмин. По думите му музеят се основава на изследвания, извършвани от китайски учени в продължение на три десетилетия. Също така попълнете експозицията поради чуждестранни разследвания: много страни, приятелски настроени към Китай, документират японско-американските военни престъпления.
Материалът е подготвен от редакцията на "Свободная пресса"


Тагове:   гени,   тюркски,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - Защо японците така са ...
08.06.2023 19:07
мразели китайците? Та те са почти еднакви външно. А простите янки са купували биологичните им оръжия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13280292
Постинги: 11654
Коментари: 18464
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК