Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2020 16:36 - Българските политикопитеци
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 522 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 НАИСТИНА, АМА НАИСТИНА, НЯМА ПО-ПРОСТ ПОЛИТИК ОТ БЪЛГАРСКИЯ…!

 

 Ние българите обичаме България.

     От една страна красива природа, за каквато по света могат само да мечтаят, от друга – ниските цени на къщи, коли, жени, но и... евтини български политици обзети от невероятна, простотия - убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна, неумолима, потресаваща, но... контролиращи всичко в живота и държавата ни...

.

 Българите, ли!

- Те имат огромни възможности, образовани и осведомени са, търпеливи и работливи – истински държавотворен народ. Природата ни е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това политиците ни пропиляват, продават, затриват, унищожават, превръщат в пустиня, защото са... прости…!

.

Но как така, ще попитате вие… Нима няма нещо добро, което да обединява политиците ни?

Има, те имат общи черти, но сякаш произлизат от друг народ...:

- Те са продажници, завистници и крадци.

- Те се стремят да подобрят единствено своето житие, но дори и да не могат, за тях е достатъчно да се радват на нещастието на другите.

- Те са грамотни, но са тъпанари.

- Те са образовани, но са кухи.

- Те са интелигентни, но са прости.

- Те са свирепа и алчна тълпа...!

.

Защо, ще попитате Вие смяташ, че българските политици са така самоубийствено прости?

- Защото народа им е дал всичко необходимо, за да ни избавят от днешното бедствено положение и въпреки това ни лъжат, че ще ни „оправят” именно онези чужди политици свръхлиберал-садисти, които ни докараха до днешното положение.

Защото те имат една цел – парите...!!!

- Впримчили са се във властта, която по една случайност притежават, комплексирани са, за всичко им е виновен народа или природата и дават безмозъчно всичко все още неоткреднато от тях на господарите си…

.

 В същност българските политици смятат себе си за тарикати…!

Това е дума, която трудно се превежда на чужд език. Тарикатът е мошеник на дребно и на едро, но страхлив, плах, но все пак горд, че е мошеник.

- Какъв друг, ако не прост и нагъл тарикат трябва да си, за да злорадстваш, че този или онзи избирател днес го обрали и пребили в собствената му къща, в собствената му  държава и да го наричаш „лузър”...

- Да се гордееш с изобретателността на престъпниците и да се хвалиш, че са „велики хакери”...

- Да вярваш, че разбойници с тоги, които ти назначаваш, а те най-брутално и безскруполно нарушават закона, ще чертаят справедливото бъдеще на избирателите ти.

- Да се радваш, че гърците са зле, макар, че са два – три пъти по-богати от твоите избиратели... и да не разбираш, че държавата ти безнадеждно да потъва, докато те неумолимо да се борят…

- Да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за сметка на цялата нация милиардни печалби, да наблюдаваш тяхната подигравка с държавността и с... тебе самия, но пак да им угаждаш във всичко.

- Да разчиташ, че ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди и от всички около теб, точно ти ще натопиш другите…

- Да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато два милиона от децата ни са на хиляди километри от нея в търсене на сигурност и щастие - там където някой друг политик е извоювал с политиката и кръвта си... благоденствие за народа си.

- Трябва да си много прост…, ама наистина да си много прост като политик, за да живееш в земен рай и да го правиш пустиня…!

.

И, ако някой страничен наблюдател вземе, че ти покаже всичките тези беззакония, на които ти си ежедневен  узаконител, мислейки, че избирателите ти не ги виждат, ти просто да свиеш рамене и да кажеш:

 „ - Ми я, кво а напраа… кат са кофти мат,рял?”

 .

Приятели,

- Повярвайте ми, политиците ни на продължаващия „преход”, наистина са толкова прости… “

.




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Ама догодина ГЕРБ
21.01.2020 19:50
пак ще спечели изборите...
цитирай
2. morskipesni - Страшно е!
21.01.2020 20:05
Гнусният питек Боко (и тикво-калинките му) са загубили чувство за всякаква реалност. Солено ще им излезе. Всичко си има край.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 515424
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031