Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2016 20:04 - “Не мога да гледам ислямист, да беснее над бащино ми огнище…”
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 536 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Анализ на “Булг-стратфор”

 

“Не мога да гледам ислямист, да беснее над бащино ми огнище…”
Хр. Ботьов

 

Преминаването на границите ни, извън КПП-тата е Престъпление…!

 

НК  

Чл. 279. (1) „Който влезе или излезе през границата на страната без разрешение на надлежните органи на властта или макар с разрешение, но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева“.

Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.

Чл. 12а. (1) Не е общественоопасно причиняването на вреди на лице, извършило престъпление при неговото задържане за предаване на органите на властта и предотвратяване на възможността за извършване на друго престъпление, ако няма друг начин за неговото задържане и ако при това задържане не е допуснато превишаване на необходимите и законосъобразни мерки.

НАКРАТКО – В законите ни не съществува понятието “Граждански арест”, а…:

-  “…Задържане на лице, ИЗВЪРШИЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, за предаване на органите на власт...”

 

Приятели,


Политиците ни (не държавници, а държанки на Сорос), ПРИТЕЖАВАЙКИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ, "не знаели"… какво да правят с нелегалните трафиканти, емигранти и контрабандисти, от една страна и от друга, с защитаващите земята и Държавата си граждани...

 (Хем искат алъш-вериша с исляистите да не спира, хем ги е страх от собствения си народ…)
Тези същите "политици", в лицето на вътрешната министърка заявиха, че не могат да ни опазят от ЦИГАНСКАТА престъпност, та от прииждащите агресори - ислямски терористи и акънджии (банди насилствено налагащи ислям) ли ще ни защитят...

Напротив - те усилено РАЗГРАЖДАТ полицията, разузнаването и армията ни... и в същото време, по данни на независими международни организации ВЪОРЪЖАВАТ терористите от ИХИЛ...!!!


Не разбирам и новата “красива” и “умна” мода…

- Когато някой каже, че е Патриот и иска да защити бащинията си, стадо от “красиви” и “умни” соросоиди веднага скачат и го лаят и хапят, а когато накой каже, че е Педераст и не признава държавни граници, същите тези кучета със същата ярост скачат да го защитават…


НО В КОНСТИТУЦИЯТА НИ ЯСНО Е ЗАПИСАНО...:
Чл. 56. Всеки гражданин има право на защита, когато са нарушени или застрашени негови права или законни интереси…
(Законните интереси на всеки български гражданин са очертани с Държавните ни граници – те са границите на личния суверенитет на всеки български гражданин и са ненарушими…)
Чл. 59. (1) Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона. 
Отказа на управляващите ни политици Да защитят границите на България, които са граници на законните ни интереси е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО…!

(Когато, обаче, управляващите ни ОТКАЗВАТ да създадат ред за защита и самозащита на ЗАКОННИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ, то съгласно международното право БУНТА НИ СРЕЩУ ТАКАВА ВЛАСТ Е ЗАКОНЕН…!!!) 

Ако още няма закон за "доброволните отряди", то ВИНА ЗА ТОВА имат същите тези "управляващи" ни и безпомощни и хленчещи политици – национални предатели...!!!

(ГЕРБ, Реформатори, АБВ и "Еничара - патриот" В.Симеонов... и ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ…)
.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517728
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930