Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2016 22:01 - Преврата срещу Борисов
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 977 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Анализ на “Булг-стратфор”

 

Преврата срещу Борисов

 

 От месеци, наистина, е в действие многоходов Преврат срещу Борисов…

 (Борисов може и да не е “цвете за мирисане”, но е Министър-Председател на България…)

 

- Е НЕ…, АМА ДА…!

 

Въпреки, че и “красивите” реформатори-протестъри начело с Плевнелиев и тарторите на ГЕРБ, начело с Борисов получават месечните си бонуси от един и същи касиер на “Козяк планина”, се оказва, че са “Слуги на двама господари”, само че скарани за властта в Америка…

- Единя е Демократическата партия на САЩ и ръководения от нея Държавен департамент и неговите “красиви” тайни служби, командвани от Хилари Клинтън…

- Другият е Републиканската американска партия и владяното от нея мощно ЦРУ, водени от Доналд Тръмп…

Но и за американските ни еничари дойде време разделно… “или – или”…!

 

 Приятели, мерих, смятах, мислих, ами да… Преврата е в ход…!

“Красивите” и “демократични” Либерал-садисти (реформатори) изтезаващи народа ни под ръководството на “Комсомолеца”, злоупотребяват с естественото ни недоволство, докарани до просяшка тояга от същите тези “красиви” Либерал-садисти… и всяко словоблудство, например писани под тяхна диктовка “Евродоклади”, им е добре дошло…, за да свалят “републиканските” Либерал-садисти на Борисов…

 

1. Американските “демократи” (слугите на Х.Клинтън) извършват тих преврат срещу Борисов, чрез “красивите и умните” им лакеи и  готвят реална американска окупация… на България (Кристалина Г. или Е.Поптодорова, агенти за влияние на държавния департамент, са подготвяни за мястото му)! Те бавно, но сигурно, овладяват съдебната част от властта, мъчат се да свалят независимия Гл.Прокурор и чрез нов Гл. прокурор, искат да свалят “американския републиканец” Борисов (Гледайте Бразилия и не питайте…как ще стане…).

Крайната цел на тихия преврат… е безмозъчното ни слугуване на САЩ, управлявани от  “красивите и умните” и  включване на АКБ (Американска Колония България) в гражданската война в Украйна (или… в Македония, Молдова, Нагорни Карабах или Приднестровието, а защо не и в Сирия?!?!)…

За сега, Борисов се съпротивлява (доколкото може и позволяват покровителите му от ЦРУ)…, но американците търсят официално (доброзорно) "желаещи" за интервенция с войници, срещу законното правителство в Сирия, война срещу Русия някъде в източна Европа или където каже Х.Клинтън...!!!

(За сега само снабдяваме терористите от ИХИЛ с оръжия, наркотици и боеприпаси…)

 

2. Фактите…

- Първо по заповед на Държавния департамент на САЩ (Външно политическото разузнаване) и с “красивите” си агенти в БНБ, Фалираха КТБ, защото била финансирала “Южен поток”.

- Без да се съобразяват с интересите на България и егото на Борисов, американците го принудиха да спре проектите “Белене” и “Южен поток”, да приеме тълпи от мними бежанци, а по същество войници на ИХИЛ отслужили едногодишните си договори във войната в Ирак и Сирия... и дезертьори от там.

(няма как – така са “слугите на двама американски господари”…)

 - Обезглавиха абсолютно всички силови структури и ги оглавиха с най-доверените си агенти за влияние с активното съдействие на ЕНИЧАРИТЕ-ГЕНЕРАЛИ ОТ КЛУБ “Атлантик” (не Патриот, не Родолюбец, а Атлантик – новия еничарски корпус…).

- САЩ сега завършват и физическата окупация на България...  Армията ни, която в битки с по-силни от нея армии не е загубила нито едно бойно знаме, днес е смешна…, жалка…, военно нищожество… Дори не отбраната, а възможността за охрана на небето ни само с два изтребителя ни е отнета…!!!

 

Суверенитет ли? - Е ДА, АМА НЕ…! България на практика вече е – АКБ (Американска Колония България)…!!!

 

3. Разбирайки прекрасно, че с избора на новия американски президент Д.Тръмп ще загубят властта си, след гръмкия провал в овладяването на съдебната власт, чрез която да свалят Правителството на България (което ЦРУ не позволи), “красавците”, по съвет от външнополитическото разузнаване на Х.Клинтън, преминават към “Хибриден” Преврат – Заплахи, финансови манипулации, тайни убийства и Пряко улично насилие над Парламента и Правителството, с наши и вносни платени протестъри (полските вече са тук…) и “вежливи” главорези от частната американска армия “Блекуотър/Академи”…!!!

 

-  Е…, ще кажете, “…, че те САЩ, Е.С., НАТО… все са ни приятели и кой точно ще ни командва няма значение… “

 

… В същност така е …!

(след съединението ни нападат “приятели” и първата и втората световни войни ни съдят, като “агресори”…, все заради това, че правим услуги на “приятели”…)

 

(май.2015 – май.2016 г.)

.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - Баце може да се самосвали от власт, ...
14.05.2016 22:52
Баце може да се самосвали от власт, като се кандидатира за президент.
И тогава ще загуби всичко - и партията, и харизмата. Засега х.у.й.-та (хубавите, умните, йентелигентните) си "траят" и действат подмолно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517215
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930