Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2016 13:45 - "Антимитовизъм и пристрастия български"
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 895 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 02.03.2016 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Митов,

 

 Много си ми гламавичък, моето момче и не можеш излъга българите – ние не пасем (и не пушим) тексаска трева…!

-  Говориш глупости…!!!

Ето ти седем истини които ти Митов и соросоидите ти не знаете…:

1. Не Русия, а ти и “Комсомолеца” в едно с другите соросоиди, след щедро заплащане,  започнахте “пропагандна война” срещу Русия…, наричайки я “хибридна”.

(ние българите познаваме не само българските букви, а и четем непрекъснато…, та затова все още ни има като народ…)

2. Прав си , че “…Ако съгласието е невинаги възможно в двустранните отношения, то уважението”… в случая към Русия… ”е минимално изискуем реквизит...”!

3. Пиша ти “Слаб” за познаниата ти по политическа история:

- През 1878г. не е имало самостойни “народи” украинци, беларуси, финландци, та тези “народи”  да се включат във войната… Освен хилядите руснаци-доброволци е имало доброволци - частни лица, представители на тези и други етноси…

- Румъния и Сърбия се включват във войната, защото са им обещани и дадени българските области, населени с българи “Добруджа”,  “Нишки санджак” и “Кулско”…

Това са български земи, Митов, включени в Българската Екзархия!

(която е само част от целия български етнос, по това време все ощи поробен от османците…)

- Категорично може да се каже, че заменяме, за част от земите си и за част от народа си, османското робство, със сръбско и румънско! Великият Български Народ е платил за свободата си с свое живо месо и изконно български земи…!

На Сърбия и Румъния не дължим никакви благодарности…!!!

4. Вярно е че сме предали на руснаци, украинци и беларуси, и не само на тях, книжовност и вяра…, исторически българо-руските взаимоотношения са били толкова интензивни и взаимно проникнати със взаимно Доверие и Уважение, та въпреки, че воювахме с тях през първата световна война, тяхната динамика не може да се редуцира едностранно, дори от Хитлер, та камо ли от тебе Митов, “Комсомолеца”  и соросоидите.

5. Съветската окупация от 1944 г., е изцяло по Наша Вина, защото години преди това Ние обявяваме Война на съюзниците на СССР – Англия и САЩ…, а Великият Български Народ, Митов, е казал…”

“Враговете на моите врагове, са и мои врагове…”

Между другото – Англия и САЩ са имали идея България да се окупира от Турция… и дори е правена подготовка за това…!

6. Съединението, Митов, се реализира благодарение “мълчаливото съгласие” на руската държава, а Сърбия напада България по заповед на “приятелите ни” от Австро-Унгария, които я и спасяват от пълен разграм и присъединяване и на тази българска област към България…, защото те заграбват Босна и Херцеговина (бандитска солидарност, Митов…)

7. Българското национално-освободително движение, включително дейността на Левски и Ботев, се финансира основно от руската корона с по 50 000 златни рубли, чрез на братя Е. и Х. Георгиеви в Букорещ и братя Тъпчилещови в Цариград, но ти Митов си двойкаджия по история и откъде ще ги знаеш тези неща… Между другото когато руския цар си поисква парите от братя Евлогиеви, те “непослушно” не ги връщат, а инвестират в Софийския Университет… И да, вярно е, че Левски, бореца за “свята и чиста република”, е обесен с мълчаливото или не, съгласие на руския цар…!!!

- Дори и тази свидна жертва за свободата си, Митов, нашият народ е простил на Русия, но никога не ще прости 500 годишното робство на Османската империя и нейната последна огризка, създадена по заповед на Ленин, с щиковете на Червената армия командвана от Тухачевски, през 1922г., псевдодържава Турция…!!!

 

Чети бре Митов, чети…, че както не знаеш Великият Български Народ е казал…:

“…Чети азбукарче, чети, че то

четенето, “сляпото” - “окато” прави…”

.

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - Въпросният министър е рядка миж...
02.03.2016 19:46
Въпросният министър е рядка мижитурка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 515779
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031