Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2015 17:35 - Спи ли Главният ни Прокурор?
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 787 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Алоооо, Гл. Прокурор, един петел кокурига…

 

Ку-ку-ригу-у-у-у… - “Май, е време да се рестува Правителството на Боко, по текста за “Организирана престъпна група…” извъшваща Национално предателство…”

 

Конституцията е погазена…

“Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.

Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост. “

 

- “Е, ДА, АМА – НЕ…!”

 

Щом се предлага армия на друга държава, да… ”…гарантира суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост…”, то Конституцията е погазена и е налице НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО…!!!

 

- КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ… Някой да въведе чужда данъчна администрация ли…??? Да отмени Конституцията и въведе чужд официален език ли…???

 

Време е да се  ОПОМНИМ…! За това ли мряха Левски, Ботев и хилядите обикновенни българи…

 

Правителството на ГЕРБ докара страната до фалит и пълна загуба на национален суверенитет..., чрез довеждане на органите защитаващи суверенитета ни (МО и МВР) до пълна дезорганизация…! Правителството наруши свои основни Конституционни задължения, лишавайки от финансови средства основните системи за национална сигурност…:

Нали Конституцията има пряко действие…:

Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.

Чл. 105. (2) Министерският съвет осигурява обществения ред и националната сигурност и осъществява общото ръководство на държавната администрация и на Въоръжените сили.

 

Единственият разумен ход за Правителството е…:

 – ОСТАВКА, ПОРАДИ ДОКАЗАНА НЕКАДЪРНОСТ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА…!!! Болната Демокрация се лекува САМО С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ…!!!

 

В портивен случай е време за съд…, преди народа да проведе уличната “демокрация” и  започне саморазправа…!

Приятели,

 

Врагът НЕ Е в МВР или МО или БА… или граничните полицаи, които със смешните си пищовчета трябва да спират тълпи от 50-100 нахлуващи преселници… Враг не са миньорите, шивачките и предприемачите… Всички сме ограбвани от същата тази корумпирана власт… Врагът е болшинството от едни 240 продажници, които се опитват да ни ограбват с десетки милиарди… и върхушката на ГЕРБ, които си назначиха и Президент и Гл. Прокурор…

 

- Нима си мислите, че като орежат бюджета на системите за Национална сигурност и Правосъдие, ще дадат парите за народа... Опомнете се! Какво видяхме НИЕ народа от 16-те милиарда заем за наша сметка… Откраднаха 7 милиарда от КТБ…,  няма да видим нищо и от новите 5,5 милиарда планирани заеми… Не МВР и МО крадат от обществените поръчки милиони и милиарди. Не в МВР и МО ви заробват с милиарди заеми за който НЕ ЗНАЕМ за какво се харчат. Не МВР и МО са ви врагове.

 

- Вижте публикуваните списъци на вложителите в КТБ (вече са официални) и ми КАЖЕТЕ къде в тях видяхте редови служител от МВР или МО, миньор или шивачка. Дори 90% от предприемачите са затънали в дългове… неразплатените помежду им сделки, май са за около 80 милиарда…!!!

 

- ОПОМНИ СЕ НАРОДЕ! СЪБУДИ СЕ!!!

 

- “Народе…????”

 




Гласувай:
3



1. kvg55 - Произволът на управляващите вече ...
06.11.2015 19:47
Произволът на управляващите вече не впечатлява никого. Това е най-страшното.
Народът ще продължи да се стопява, спейки непробуден сън. Румънците за един пожар в частно заведение вдигнаха бунт, а ние имаме къде, къде по-сериозни поводи за въстание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517269
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930