Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2015 15:57 - Тоталитарна държава ли е България?
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Приятели,

 

България днес е тоталитарна държава…!

(Народа никой за нищо не го пита, освен за “бетониране” на властта с въпроса “да или да”…, чрез подправяне на 90% от протоколите за изборите само в София…)

 

Какво гласи определението – “Тоталитаризмът (или тоталитарно управление) е политическа система, при която властта е напълно централизирана и държавата се стреми да регулира и контролира всички аспекти на политическия, социалния и интелектуалния живот, като цели преди всичко налагане на контрол и ограничения върху вътрешната свобода на индивида.

(- В България индивида е напълно ограничен, единствената свобода е да се обеси, самозапали или скочи от висок етаж…)

 

Тоталитарната идеология – “Тоталитарните режими са развитие на авторитарните в осъществяване на всеобхватен (тотален) контрол върху публичния и личния живот. Тоталитарните режими са еднопартийни. Управляващата партия и нейната идеология претендират да представляват общата воля и интереси на цялото общество, на всички граждани. Законодателната, изпълнителната и съдебната власт са изцяло подчинени на решенията на партията и нейния водач. Индивидуалната свобода и основни граждански права също са ограничени в максимална степен, като са заменени с обещание за бъдеща „свобода за всички”.

 Претенцията на тоталитаризма е, че гражданите са значими не като индивидуални личности, а като част от цялостната система, която подготвя бъдещия ред на обществото и държавата, водени от партията. ”

(В България Вожда има едноличната власт над всички и всичко.

Изборите са тотално манипулирани.

Народа не се пита за нищо:

- Нито за заплатите;

- Нито за пенсиите;

- Нито за НАТО;

- Нито за Е.С.;

- Нито за държавния дълг;

- Нито за участие в Иракската война, Афганистанската, Сирийската, нито за помощите за фашистката хунта в Украйна;

- Нито за здравната, съдебната или образователната реформа-ОПРОСТАЧВАНЕ – те са, както казваше бай Тошо,  “От партията и за народа”, но… народа никой за нищо не го пита…, защото е “кофти матрял”…

- нито за бежанците…)

 

Питат го само – “Съгласни ли сте да ви мамим с гласуване по интернет, който се командва тотално от работодателите ни от САЩ”?

 

Всичко друго го знаят само БОЙКО И ПАРТИЯТА МУ…!!!

(щото народа е “кофти  мат,рял”)

 

Друга черта на тоталитаризма - Една страна, един лидер…

“Тоталитарното управление е еднолично. То се характеризира със :

- Сливане на трите власти (законодателна, изпълнителна, съдебна) в една система, пряко подчинена на водача; Тоталитарната система се изгражда от една партия,  която налага своята идеология на цялото общество; партията е построена йерархично в посока от ръководителите (висшата номенклатура) начело с водач (генерален секретар, дуче, фюрер), към обикновените членове, правата на които да избират своите шефове са чисто формални.”

(ха сега погледнете какво прави бойко  в “трите власти” +”четвъртата” и в партия ГЕРБ…)

- “Партията прониква във всички държавни структури, подчинява ги, преобразува ги, създава нови и резултатът е партия-държава или държава, изцяло ръководена, подчинена, ограбвана от партията, която е обсебила и трите вида власти и на практика е унищожила парламентарната система.”

(днес модерната дума с която се оправдава овладяването на всичко от бойко е “реформи”, дето никой не ги иска…)

- “Култ към личността на водача”

(хайде посмейте да кажете, че някой има по-висок рейтинг от бойко и ще видите какво ще ви се случи…, а и не пускайте водата, защото и от там ще потече бойко…)

- “Тотален партиен контрол върху цялостния живот на обществото, върху всички сфери на дейност - наукакултура и изкустворелигия и спорт.”

(отворете съответния раздел на вестник или сайт и ще видите какво е казал по темата бойко… или колко лентички е прерязал… Прие се закон за “обида на величията в интернет…)

- “Изграждане на държавни профсъюзи и все по-пълен контрол върху икономиката, до подчиняването ѝ от партията- държава.”

(от 1989г. са такива…)

 

- ХА СЕГА КАЖЕТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА…?!?!

 

За съжаление В.Сидеров е прав…

 

.

  




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 518588
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930