Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2015 20:16 - Лъжльо Офшорналиев заяви - Русия дърпа дявола за опашката…?
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 1004 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Лъжльо Офшорналиев заяви - Русия дърпа дявола за опашката…?

(Е…, щом Русия дърпа опашката на Дявола, излиза, че Дявола е САЩ…)

 

Приятели,

 

Митов и соросоидите са политически шизофреници…!

 

1. Разполагането на американски танкове в Източна Европа не е част от решенията на НАТО в Уелс от септември 2014 г., а заповед от САЩ, за да дразним руснаците… 

- Приетият “План за готовност за действие” не предвижда разполагане на ново тежко въоръжение… в отговор на събитията след преврата в Украйна от февруари 2014 г.

- Дискусията за 250 танка започва през 2015 г., след двукратния разгром на украинските паравоенни превратаджийски батальони от Донбаските демократи  - противници на преврата…

- При това и от САЩ тя се разглежда като американска програма, която е извън юрисдикцията на НАТО. Тези войски не ще се подчиняват на никого в НАТО, включително на никого и в България – Това е окупационен корпус…!!!

Фактите:

- Официалният представител на Пентагона Джеймс Бриндл заяви: "…Разполагането на тежко въоръжение по източните граници на Европа е план на Съединените щати, а не на НАТО"

- НАТО не припозна идеята като своя на заседанието на министрите на отбраната в Брюксел миналата седмица и темата дори не е упомената в заявлението след срещат…

Извод:

- Разполагането за постоянно на тежка американска техника в България е фактическа окупация на България…!!

 

2. “Разполагането” не е и в рамките на Споразумението, подписано през 2006 г., за сътрудничеството в сферата на сигурността и отбраната със САЩ…

Фактите:

- Според това споразумение САЩ уведомяват предварително България относно вида, количествата и схемите за доставка на военно оборудване, а в България институцийте не знаят нищо, камо ли да е давано съгласие за разполагане…! Което пък поставя въпроса - кой, кога, какво и с чия санкция е поемал ангажимент - защото според външния министър такива преговори се водят от месеци. 

- В експлицитно формулирания обхват на Споразумението не фигурира възможността за постоянно складиране на военна техника у нас, а и самото то е с първоначален срок на действие от 10 години, т.е. до 2016 г. 

Извод:

- Разполагането за постоянно на тежка американска техника в България е фактическа окупация на България…!!

 

3. Не става дума за стандартни учения, каквото тече дори в момента.

Фактите:

- Извън патетиката за "двата танка, които никого не застрашават", реалностите сочат, че няма нищо общо между сегашните “учения” и бъдещото разполагане. 

- В официалните заявления от американска страна, а и в преговорите в прибалтийските столици и Варшава, се говори за постоянно (!!!) базиране на тежкото въоръжение в Източна Европа. 

- Българската страна заяви че ще се “ротира” само личният състав и то на 6 месеца, както е при нашето “присъствие” в Афганистан… – Така “присъствието” може да е вечно…!

 

4. Според министъра ни на отбраната "…Това не е насочено срещу никоя страна"…

Фактите:

- Всички официални заявления сочат като цел на плана "Противопоставяне на агресивните действия на Русия в Украйна и гарантиране сигурността на страните членки на НАТО в Източна Европа".

Тук коментара е излишен…

 

5. Въпроса не "дали трябва?", а "дали може?" по този начин на българска територия да се разполагат въоръжени сили на чужда държава, дори тя (за момента) да е приятелска…

(България няма вечни приятели, а вечни интереси…)

Фактите:

- Разполагането на танкове в България естествено е възможно, но за това е необходимо суверенно решения на българската държава с поемане на съответната политическа отговорност!

- Проблемът не е, че танковете са американски, а не натовски (Само един от трите американски корпуса влиза в НАТО), а дали “разхождащите” се из Източна Европа 250 тежки танка наистина ще донесат повече сигурност, или ще ескалират и без това високото напрежение…???

 

Извод:

- Има всички основания да се твърди, че сме свидетели на нова надпревара във въоръжаването. И на въпроса – Кой започна пръв, отговора е, като отговора на въпроса кое е първично – Кокошката или яйцето…?

(В същност “Интереса клати феса”…)

 

Заключение:

- Както разполагането на 40 ядрени руски ракети, така и разполагането на 250 танка около източните граници на НАТО, не нарушават праговете по международните споразумения, но… са ясен сигнал за активно военно противопоставяне…!!! Нека не се лъжем…

 

И за какво е всичко това…?

- Американският преврат в Украйна от февруари 2014 година и Руското противодействие…, в борбата за овладяване на Крим…

 

- Да! Става дума дори не за Украйна, а за… Крим…!

Относно Украйна, САЩ се произнесоха още по време на американската агресия срещу Югославия  и то е … - “… Майната му на православието…!!!”

(Тук всяка аналогия с България ще е субективна. Имаме и евреи… и мюсулмани… и будисти…, а от времето на Борис-І знаем, че имаме най-много непукисти…)

 

- Русия успя според международните норми, чрез законен референдум, да си върне Кримската Автономна Република, часове преди да бъде окупирана от САЩ…!

 

Това е Истината…! Всичко друго е от Лукаваго…!!!

.

 

Боже колко мъка има по този свят...

Как може в София да се случи нещо и то да не е платено от "Америка за България" - Филиал на ЦРУ или поне от Д.Сорос - Пак филиал на ЦРУ...

.

 

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. dimat - Така е.Стадото е окупирано,но на мего въобще не му пука нищо от това.
26.08.2015 23:09
Един умрял "народ" въобще не може да осъзнае този елементарен факт,че е окупиран и че окупаторите,даже и без знанието на колониалната администрация си правят каквото си искат.

Стадото въобще не съзнава какво става край него в неговото настояще,а за бъдеще въобще не може да се мисли.

Ако в близко време не стане някакъв световен катаклизъм,от рода на сриване и разпадане на американската държава(по същество империя) и нейният сателит, дегениралата духовно и пуделизирана "империя" ЕС,можем да бъдем свидетели на краят на нашата страна,на нашата държава и на нашия народ.

но освен на шепа българи,които виждат това,огромната част от стадото живее в някакъв мъртвешки сън.

Тази,огромна част,всъщност предопределя нещата.
цитирай
2. kvg55 - Глупавичък е "Офшорналие...
26.08.2015 23:50
Глупавичък е "Офшорналиев", глупавичък.
Войната, която сега се води с политически и
дипломатически средства, да не прераства във
въоръжен конфликт, защото сме изчезнали от
лицето на земята. Никой няма да ни пожали,
заради черните ни очи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 518250
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930