Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 22:42 - Започна третата световна война…!
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 3336 Коментари: 5 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Започна третата световна война…!

или…

В “случайното” няма нищо случайно…

 

Както при започването на първата и втората световни войни, причината не са личности и идеологии, а алчността на най-богатите -  “Интереса клати феса”…

 (май - юли – август 2014г.; юни 2015г.)

 

Фактите:

1. На световната политическа арена САЩ и НАТО капитулаха безславно пред Русия… и загубиха икономическото състезание с Китай.

2. Е.С. иска да спре войната на САЩ срещу него в африканските и близкоизточните му пазари, но… САЩ я продължават… и си търгуват с Русия…!!!

3. Реалностите

- Европейската Олигархия направи своя избор за ПАСИВНА СЪПРОТИВА, срещу американските агенти на влияние, прикрити като евро-политици.

- Тоталната война на САЩ, срещу Е.С. премина към 3-ти етап – “Ескалация на войните в северна Африка, Близкия изток и в Украино-Молдовското пространство и предизвикване на милионни тълпи от емигранти към Европа…”

 

Принципа е:

 - “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”

 

4. Началото:

 - Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с “банковите кризи” в южно-европейските държави предизвикани от ЦРУ (“Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…) 

 

5. Съпровождащи операции срещу икономическата периферия на ЕС:

- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…

- За да “разбият” европейските пазари, САЩ предизвикаха “Арабската пролет” и създадоха и въоръжават ИДИЛ, а гербаджийският външен министър Младенов им правеше срещи в Правец и им беше пръв ибрикчия…

- С фашистки преврат, ръководен от ЦРУ, през февруари 2014г. запалиха Украйна и сега процесите водят към…  кърваво раждане на “Конфедерация Украйна”.

 

6. Ескалация

- Освирепяване на войните в Северна Африка, Украйна, Ирак, Сирия.  Масиран терор организиран от ЦРУ, но представен за действия на ИДИЛ и предизвикване на милионни тълпи от нелегални емигранти към Европа (дано Е.С. не “проспи” това…)

- Насилствено налагане на нови срещу Русия, пряко подкопаващи икономиката на ЕС…

- Изнудване на слабоволевите съюзници на САЩ, като Молдова, България, Прибалтика и Полша, за пряко включване в украинската гражданска война…

 

Действия в България:

- Ликвидиране на всички съпротивителни сили в “русофилска” България, чрез задълбочаване на Банковата и предизвикване на етническа криза.

(наглостта на БНБ и мълчанието на прокуратурата подсказват, че КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…, а наглостта на ДПС и циганските барони е симптоматична…)

- Чрез “Американски агент на влияние”, Плевнелиев и министрите Митов и Ненчев, целенасочено се предизвиква политическо, икономическо и военно (“хибридно”, а на времето се казваше “комплексно” или “интегрирано”…) противопоставяне с Русия…!

 

7. Последващи действия:

- Запазване на световно господство…, чрез разпалване по целият свят на множество войни със “средна” интензивност.

- Американска икономическа (и малко военна) окупация на цяла Европа, по успешният  “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!

 

8. Крайна цел

- Икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!

 

САЩ вече не крият, че те палят целият свят, който не им е колония… С класически американски цинизъм експерта Пол Кристи заявява- “Трябваше да измислим как американците да си живеят добре за сметка на други…”

Заместник военният министър на САЩ Робърт Уорк заяви в Арлингтън…:

 “… САЩ не може да си позволи Русия и Китай да бъдат равни със сила като Съединените американски щати…! Ако те продължават да се развиват технологично и научно повече от нас, това налага да започнем гореща война с тях и да бъдем първи и категорични с ударите си…”

       Експертите от Пентагона, на които Уорк се доверява, също така са на мнение, че от държави като Полша, Латвия, Естония, Румъния и България…(!!!) 

 

Извод – Тепърва ще се лее европейска и БЪЛГАРСКА КРЪВ… и едва ли България ще оцелее след тази Трета национална катастрофа…(ако сме луди да го допуснем)…!!!

 

И въпреки всичко да не губим чувството си за Здрав разум…, защото:

 

- БЪЛГАРИЯ НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, А ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ… БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ…!!!

 

Политиката “на щрауса” и сега, както в 1941г. не ще ни помогне… Време е да преодолеем Ньойските комплекси на победена и окупирана държава… и да си възстановим армията…!

 

Великият Български Народ е казал…:

- “Който не иска мира – нему секира”

(само, че тя трябва винаги да ти е под ръка…)

и още…:

- ”Силните ги уважават, слабите и подкупените ги бият и е…”

(…като се започва с “малките” приятели, които никога нищо не отказват на “батковците”…)

 

 Русия вече е в комплексна контраатака…:

- Тя удържа американско-турската агресия упражнена чрез ИДИЛ, срещу Е.С. в Сирия и Либия. - Руската база в Сирия вече официално е РУСКА ТЕРИТОРИЯ (каквато е Калининград)…!

- Разкъса военно-икономическата блокада на Е.С., като Суецкият канал вече е и под руски контрол…, след като подписа с Египет енергиен Договор за 25 милиарда долара и военен за други 10 милиарда…, а с помощта на Иран и войната в Йемен, ще контролират износа на петрол от Близкия изток.

- Русия нае една пета от Кипър за военно-морска, въздушна и сухопътна база, в защита на Кипърските газови интереси, засегнати от турско-американската агресия…

- Заедно с Китай ще строят и охраняват втори “Панамски канал” …

- Основаха “Банка за развитие” с капитал равен на 100 милиарда долара (с цел фалит на “Американската световна банка” и денонсиране на долара като световна валута), в която като СЪУЧРЕДИТЕЛИ влязоха дори 7-те най-големи европейски държави начело с Англия и Германия… (България пак е в “миманса”…)

 

А най-кървавото ощe предстои…

.




Гласувай:
12



1. 1997 - Въпросвам
27.06.2015 23:12
" КТБ, финансирала фирмите които щяха да строят “Южен поток”, е “поръчана” от ЦРУ…"

вярното не е ли "фалита на КТБ, поръчан от ЦРУ"
цитирай
2. rumen221 - Връзката е по-сложна. . ., но е тази. ...
27.06.2015 23:37
Връзката е по-сложна..., но е тази...
цитирай
3. onizuki8899 - Започнала ли?...
28.06.2015 15:08
Та тя свършва ти сега ли се сети да ги пишеш тези глупости....
цитирай
4. valentor - Грешка в подхода
28.06.2015 15:45
Явните=откритите действия започват тогава и когато са завършили тайните=скритите.
цитирай
5. indiram - Не! НЕ! Не!
28.06.2015 20:34
Нямало е световни войни! Няма и да има! Стига глупости!
Защото--- така!
Така! Така! Така!
Т.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 518185
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930