Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2015 13:51 - Бавно, но сигурно отнемат властта на Борисов…!
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 1374 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 19.05.2015 14:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Приятели,

 

Бавно, но сигурно отнемат властта на Борисов……  и ни принуждават да се включим в коя да е чужда война…!!!

Американците извършват тих преврат и реална окупация… на България…! Май, следва участието ни във война в Молдова, Македония и Украйна…?!?!

(…Изобщо не стана ясно с каква цел Президента ни беше в Косово и то точно по време на граничното нахлуване на косовари в Македония…)

- Видно е, че властта на Борисов е силно ограничена и той явно, май, вече е под денонощен физически контрол…, а американците ще му оставят да командва само… “слънчогледите” в  КАТ…, е… и ще си полива магнолийте…

 

За сега…

- Без да се съобразяват с интересите на България и егото на Борисов, американците спяха проектите “Белене” и “Южен поток”, фалираха финансиралата “Южен поток” банка КТБ и след обезглавяването на абсолютно всички силови структури и оглавяването им от най-доверените им агенти за влияние, ЦРУ сега завършва и физическата окупация на България от САЩ... Освен четирите американски бази, вече ни окупират и два танкови батальона със собствено американска командване…!

- Заради “Турски поток” и “непослушната” Гърция, която не си дава залежите от газ на американците, май предстои разкъсването на създадената от американския президент Уилсън, държава Македония и разделянето и между България и Албания, за да могат американците да “седнат” на кранчето на газа за Европа… За целта е необходимо силовите ведомства да преминат под командването на (засега прикрита) Фашистка хунта…, по подобие на Украинската…, която ПЪРВО ще завладее Свободните медии и ще започне съдебно преследване на политическите си опоненти…!!!

(…май, ще се лее и кръв, но… българска, а не американска…)

 

- Целта на тихия преврат…, май е безмозъчното ни слугуване на САЩ, чрез “красивите и умните”, включване на АКБ (Американска Колония България) в гражданската война в Украйна и… предстоящата в Македония, Молдова и Приднестровието, което унищожава усилията за мир и икономически просперитет на Е.С

 

-  Е…, ще кажете, “…, че те САЩ, Е.С., НАТО, Германия… все са ни приятели и кой точно ще ни командва няма значение… “

 

… В същност така е …!

(и първата и втората световни войни ни съдят, като “агресори”…, все заради “приятели”…)

 

 - За Е.С е непонятно защо България се оставя с дебилско безразличие, да и СЕ ОТНЕМА НАПЪЛНО ДЪРЖАВНИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ, а Борисов, май, нищо не разбира или не може да се противопостави на ОТНЕМАНЕТО на ВЛАСТТА МУ…!

 

- А най-жалката е, че армията ни, която в битки с по-силни от нея армии не е загубила нито едно бойно знаме, днес е смешна…, жалка…, военно нищожество…

 

А БЪЛГАРИЯ НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ…!!!

 

- НАЙ-ЛОШОТО за България е, че с последните промени в закона за отбраната в България се разреши съществуването и дейността дори на ЧАСТНИ АРМИИ…!!!  Вече можем да чакаме пребазирането от Ирак на част от СТОХИЛЯДНАТА частната армия на ЦРУ “Блекуотър”, преврат и сваляне правителството на Борисов, от “красивите и умните” и пълната окупация на България…!

- В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, на практика България е загубила напълно суверенитета си…! Това е открито ПОТЪПКВАНЕ на Конституция на РБ, а дори “патриотите” мълчат…

Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.”

 

- Е ДА, АМА НЕ… Борисов се отстранява от властта (бавно, но сигурно…), а България на практика вече е държава окупирана от САЩ …!!!

 

- Разбирайки това, от Е.С ни имат НУЛЕВО политическа доверие и за баланс, танте Меркел ни назначи германски окупационни дипломати във Външно министерство…!!! Това е вбесило Танте Меркел... , защото въпреки усилията на Е.С, да си остави жизнено важният икономически коридор на изток (енергиен и суровинен), по заповед на САЩ, България саботира всички тези усилия…

.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kunkata - Което значи
19.05.2015 14:20
Става от лошо по-лошо. И друг блогър писа, че готвят нов човек за премиер.
цитирай
2. bojinkata - То пък бб е един защитник на нацио...
19.05.2015 20:13
То пък бб е един защитник на националните ни интереси???? Въобще не му пука, господа! Останалото е много вярно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517010
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930