Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 15:25 - Декларация
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 1606 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 11.02.2015 19:43


 Д Е К Л А Р А Ц И Я


от

Гражданина на РБ Румен Стоянов

На основание Конституция на РБ - Чл. 39. (1)  

 

Пряк свидетел съм на фактите.

Чрез последните седмици информационното пространство е „замърсено” от необективна, противоречива, често и напълно невярна и даже провокативна и пропагандна информация за политиката, която България води на Балканите, НАТО, ЕС, САЩ и Русия, по повод на конфликта в Украйна.

 “Декларацията от името на ПГ на ПП ГЕРБ” е прочетена от случаен депутат и не  не е подчертано, че изразява официалната позиция на Парламентарната група или Партия ГЕРБ, а това означава, че постановките и НЕ СА тяхно становище, което я прави НЕДЕЙСТВИТЕЛНА…!!!

 
1. Първа истина: Правителствата на Орешарски и Янукович, бяха свалени от ВЪНШНИ СИЛИ, по един и същи сценарии, но у нас за щастие БЕЗКРЪВНО. Вместо политика в интерес на Украинският и Българският народи, правителствата на Порошенко и Борисов водят политика в интерес на Америка.

 Това е истината.

2. България не е член на ЕС и НАТО…!

“Конституция

І. Общи начала

Чл. 1. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.”

Единственото нещо, което Парламента или Президента НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ОТ ИМЕТО НА СУВЕРЕНА Е  ОТСТЪПВАНЕТО НА ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ…!!!

Договорите за членство в ЕС и НАТО предвиждат ОТСТЪПВАНЕ НА ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ и след като не са утвърдени с РЕФЕРЕНДУМ ОТ СУВЕРЕНА, те са само “предварителни” и нямат право действие и изпълнението на ангажименти по тях, в ущърб на националният ни суверенитет е НЕЗАКОННО!

 Това е истината.
3. Трета истина: Преврата в Украйна беше извършен през февруари 2014 г., а въоръжените действия срещу ПРОТИВНИЦИТЕ НА ПРЕВРАТА започнаха през април 2014г. Референдума в Автономната Кримска Република, за излизане от състава на Украйна, е в СЪОТВЕТСТВИЕ с международното право ЗА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ, дадено им от международните закони, на които вътрешно-украинските закони не могат да противоречат.

Решението за разполагане на Координационни центрове на НАТО в България, Румъния, Полша, Лива, Латвия и Естония е взето на срещата на върха в Уелс през месец септември 2014 г. ПО ВРЕМЕ НА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА в Украйна и то след като войските на Превратаджиите загубиха първата фаза от ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА и са пряка реакция на НАТО, по отношение на събития в държава НЕЧЛЕНУВАЩА в НАТО, КОЕТО ГИ ПРАВИ агресивни…!!!

Изграждането на ВСЯКА структура, НЕВЛИЗАЩА в Стандартната Командна верига на НАТО на наша територия, неподвластна на Българският Парламент е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, защото Нарушава държавният ни суверенитет…!!!

 

“Конституция

Чл. 84. Народното събрание:

11. разрешава изпращането и използването на български въоръжени сили извън страната, както и пребиваването на чужди войски на територията на страната или преминаването им през нея;

12. обявява военно или друго извънредно положение върху цялата територия на страната или върху част от нея по предложение на президента или на Министерския съвет”

 

“Чужди” са всички войски които НЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ ПРЯКО на Министъра на отбраната, защото той не НОСИ ОТГОВОРНОСТ за техните действия.

Присъствието на военни контингенти, с ИЗВЪНРЕДНИ ФУНКЦИИ нарушава баланса на силите в региона и Е ЗАПЛАХА ЗА МИРА НА БЪЛКАНИТЕ И В АКВАТОРИЯТА НА ЧЕРНО МОРЕ.

 Това е истината.

 4. Четвърта истина: В България съществува ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАНИРАН И ИЗГРАДЕН “Център на НАТО за управление на КРИЗИ и реагиране при…”

Създаването на този Център започва още по времето на първото правителство на ПП ГЕРБ, подкрепено е и от правителството на тройната коалиция и предстои окончателната му акредитация тази година. Това доказва, че съществуването на ИЗВЪНРЕДНО СЪЗДАДЕНИ структури с ДУБЛИРАЩИ СЕ ФУНКЦИИ е НЕДОПУСТИМО И АГРЕСИВНО ДЕЙСТВИЕ, при това не влизащо в стандартната командна верига на НАТО и следователно накърняващо суверенитета на България.

Това е истината.

 5. Пета истина: Кризата в Украйна, наистина, трябва да се реши по мирен път, чрез преговори, спазвайки принципите на САМООПРЕДЕЛЕНИЕ НА общностите и при възможност със запазване териториалната цялост на страната. Така ще бъдат зачитането на правата на всички украински граждани, независимо от тяхната етническа или религиозна принадлежност, БЕЗ ДА СЕ УПРАЖНЯВА ВЪРХУ ТЯХ ТЕРЕР ОТ ДРУГИ ГРАЖДАНИ…!!!. В

ъпросът с бесарабските българи стар и траен проблем, несъотносим към гражданската война В Украйна.

Това е истината.
6. Шеста и Седма истина: Русия не е актуална заплаха за България. Голямата заплаха за страната ни всъщност идва от онези политически сили, които ТВЪРДЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОТЕНЦИАЛНИ ВРАГОВЕ.

България няма да влиза във война ПО СВОЯ ВОЛЯ, но ако не можем да се защитим сами (Чл.3 от Недействащият договор с НАТО) ставаме “…Част от проблема “Регионална сигурност”, а не част от неговото решаване…”. Изграждането на Въоръжените ни сили ТРЯБВА да е с цел да “разубедим” от нападение всеки.

 

БЪЛГАРИЯ НЯМА ВЕЧНЕИ ПРИЯТЕЛИ, А ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ…!!!

 

Армията ни безспорно ТРЯБВА да се възстанови…

Независимо кой ще е врага ни, за да пазим суверенитета си, са ни нужни;

- Три механизирани корпуса при мирновременна численост от 60 000 бойци, отделна бригада за “Въздушно-земни-морски” операции от 6 000 универсални професионалисти.

- 1 800 оръдия и миномета над 100мм., 1 200 БМП, 600 танка.

- 60 бойни самолета…, 30 бойни и 30 транспортни вертолета, 12 транспортни самолета “Спартан”.

- 8 корвета, 6 подводници, трални сили, бригада брегова охрана с ПКР.

- “Инженерен корпус” за незавършилите средно образование и алтернативна служба без оръжие…!!!

- “Смесен” принцип на комплектоване…

Това е истината.
8. Осма истина: Възстановяванета и въоръжаването на армията на авиацията и фота ни, може да прерасне в ТЕХНОЛОГИЧНО „превъоръжаване” на БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ… ВАЖНО Е, не кога е произведен самолета или танка…, а  ЕДИНСТВЕНОТО ВАЖНО НЕЩО Е ОФСЕТА…!!! Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, във военни (преки) и цивилни (не преки) „обратни” инвестиции.

“Например Швеция предлага нови самолети “Грипен-NG” със 120% офсет (обратни инвестиции в България), а е тя е държавата с най-висока производителност на труда в Европа…

(България с най-ниската).
- При  купуване на “стари” въоръжение, техника и самолети (втора ръка) ОФСЕТ НЯМА И ПАРИТЕ НИ ЩЕ СЕ ЗАГУБЯТ БЕЗВЪЗВРАТНО ЗА ИКОНОМИКАТА НИ…!!! Чрез ОФСЕТА парите ни за самолети могат да предизвикат СВРЪХ-ТЕХНОЛОГИЧНО ОБНОВЯВАНЕ НА ИНДУСТРИЯТА НИ…!!!

Това е истината.
9. Девета истина: Противоречащо на НЕДЕЙСТВАЩИЯ Договор за членство в НАТО и неналожено от нищо е “…ЗИД на ЗОВС на РБ, внесен в НС, за създаване ИЗВЪНРЕДНИ възможности на български военнослужещи и цивилни служители да заемат длъжности в структура на НАТО на територията на страната в Центъра на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия.”

Защото:

Повече от 10 години български военнослужещи, изпълняват военна служба в международните командвания и щабове на НАТО. Към момента, например, български офицери заемат над 40 различни командни длъжности в НАТО.

Това е истината.


Уважаеми сънародници,
Всички ние имаме своите политически пристрастия, изразяваме и вярваме в ценностите на своите партии, но когато става дума за национална сигурност, за участието на държавата ни като предвидим и лоялен партньор в процесите за запазване на мира и правовия ред в международните отношения, трябва да се опрем на истината.  




Гласувай:
3



1. bgman13 - цитат:"Единственото нещо, ...
11.02.2015 15:41
цитат:"Единственото нещо, което Парламента или Президента НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ОТ ИМЕТО НА СУВЕРЕНА Е ОТСТЪПВАНЕТО НА ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ…!!!"

Една част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност, която си е присвоила осъществяването на народния суверенитет какво може да прави от името на суверена? Аз от кога повтарям, че тия са незаконно узурпирали държавната власт, според сега действащата конституция. И на края като ни вкарат и във война от името на суверена, само това ли те нямат право да правят от името на суверена?

Повтарям, защо тия са незаконни според сега действащата конституция - защото се самоизбират, чрез избирателна система, при която народът не ги избира. Химията е в избирателната система. Те могат даже да проведат референдум, който да подкрепи това което искат да направят, защото и референдумът ще бъде такъв, че да сложи в устата на народа, каквото е изгодно на узурпаторита.
цитирай
2. анонимен - Възхищавам се от теб! Поздравле...
11.02.2015 16:06
Възхищавам се от теб! Поздравления! Е, то имало мъже в тая държава. Ще направим бунт и ще оправим нещата. Натам отива работата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 515696
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031