Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2013 12:13 - ОТВОРЕНО ПИСМО До Председател НС на РБ
Автор: rumen221 Категория: Политика   
Прочетен: 1266 Коментари: 0 Гласове:
2



 ОТВОРЕНО ПИСМО


До

Председател НС на РБ
Президент на РБ
Министър-председателя на РБ
Главен прокурор на РБ
Копия
До 149 Обществени организации защитаващи Правата на децата

Многоуважаеми,

В наше село има кръчма, която не е фалирала още от времето на Василий ІІ – българоубиец… От тогава, та до сега, на стената на кръчмата е написано само едно правило…:

„УВАЖЕНИЕ, ВСЕКИМУ – ВЕРЕСИЯ, НИКОМУ”…, а Пешо - селския луд, е дописал – (ДОРИ ЗА РИМЛЯНИН…)

За интеграция на РИМЛЯНИТЕ е необходимо… „РЕГЛАМЕНТИРАНО СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО В ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ…”, накратко казано - АВТЕНТИЧНА ДЕМОКРАЦИЯ…

- СПРЕТЕ ПЛАЩАНАТА ОТ ДЪРЖАВАТА, С НАШИТЕ ПАРИ, ПЕДОФИЛИЯ И ДЕТСКА РАЖДАЕМОСТ…!!!

Помощите за деца ТРЯБВА да се дават само на пълнолетни родители, защото – ТЕ ОТГОВАРЯТ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ СИ ДЕЦА…!!! Забранено е – ДЕЦА, ДЕЦА ДА РАЖДАТ…!!!
Конституция:
Чл. 47. (1) Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата.
„Семеен кодекс”…:
Чл. 6. (1) Брак може да сключи лице, навършило осемнадесет години.

ИЗВОД:
- ЗА РОДИЛКА ПОД 18 ГОДИНИ ОТГОВАРЯТ САМО И САМО РОДИТЕЛИТЕ И…!!!

При днешната 97% бедност е КРАЙНО НАЛОЖИТЕЛНО… ВЪВЕЖДАНЕ САМО НА СЕМЕЙНО ПОДПОМАГАНЕ (а не детско!) за отглеждане, възпитание и образоване на малолетните граждани…:
1. „СЕМЕЙНАТА ДОБАВКА за подпомагане отглеждането на ПЪРВИТЕ ТРИ деца", да се плаща само на СЕМЕЙСТВА, при това само от ПЪЛНОЛЕТНИ РОДИТЕЛИ (както е по Конституция)…, в размер на 50% от МРЗ, като добавката се плаща до НАВЪРШВАНЕ НА ТРИ ГОДИНИ… 
- ТОВА СЕ НАРИЧА ГРИЖА ЗА ДЕТЕТО, ЗДРАВНА И ДЕМОГРАФСКА ПОЛИТИКА…!
2. На ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА на деца от 3 до 7 години, да се плащат „Средства за социална интеграция" – 100% от МРЗ, при това да се плащат САМО ЗА децата посещаващи обществени детски ясли и градини.
- ТОВА Е ГРИЖА ЗА ДЕТЕТО И ИНТЕГРАЦИОННА ПОЛИТИКА…!!
3. На ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА на деца от 7 години, до завършване на средно образование (безплатно по Конституция), на СЕМЕЙСТВОТО да плащаме "Средства за образоване" – 150% от МРЗ и САМО КОГАТО децата посещават обществено училище...! 
- ТОВА Е ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА…!!!
4. Всички ИНДИВИДУАЛНИ „социални помощи” за трайно неработещо пълнолетно лице СУМАРНО…, да са под минималната пенсия (днес 150 лева)! 
Особено безкомпромисен да е "Отказа от социална помощ" при "Отказ на предложено работно място отговарящо на ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ ЦЕНЗ ИЛИ ПРОФЕСИЯ”…!!!
- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ…!
5. Общините да регистрират НЕЗАБАВНО широкопрофилни фирми за "Облагородяване на общината", където с нискотехнологичен труд, необразованите и без професия безработни граждани, да си изкарват прехраната...!!!
- ТОВА Е ПОЛИТИКА НА ЗАЕТОСТ…!
6. Неграмотен ЧОВЕК (не маймуна) се ограмотява за 6 месеца. При отказ – без помощи и на трудовата борса...
- За 3 месеца се „взема” професия... При отказ – без помощи и на трудовата борса...
- Имащия квалификация, но отказал работа отговаряща на квалификацията му - на трудовата борса... и на „Жизнен минимум”, от 113 до 150 лева..., защото 113лв. бил гарантирания минимум от Световната здравна организация, а в България 150 лева е минималната пенсия за честно положен труд… 
- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА СПРАВЕДЛИВОСТ…!!!

7. За нерегистриран на борсата – никакви помощи...!!! 
- ТОВА Е ОБЩЕСТВЕН РЕД… !!!

Многоуважаеми държавници, 

Ето това е КОНСТИТУЦИОННО-СЪОБРАЗНА, КОМПЛЕКСНА, ДЕМОГРАФСКА, ЗДРАВНА, СОЦИАЛНА, ТРУДОВА И ОБРАЗОВАТЕЛНА ПОЛИТИКА....!!! ПРОСТО е да се направи…, но само с ПОБОИЩА НАД ТИЙНЕДЖЪРИ не става, трябва и АКЪЛ, ама „акъла” не е картоф да го насадиш…

Ваш Румен
.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rumen221
Категория: Политика
Прочетен: 517114
Постинги: 392
Коментари: 528
Гласове: 511
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930